Press "Enter" to skip to content

Κύκλος γκουρού του μάρκετινγκ Διαδικτύου – Εκδηλωτές και ένα μονοπώλιο;

Εάν είστε σίγουρα ιστότοπος, μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι. Μόνο το 44% περίπου των μικρών επιχειρήσεων έχουν μια διαδικτυακή επιχείρηση. Αυτό οδηγεί πολλές στοχευμένες επισκεψιμότητα να κάνουν την ερώτηση, “Χρειάζομαι πραγματικά έναν ιστότοπο;” Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει. Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε ιστοσελίδα.

Τι είναι το SEO; Το SEO είναι ένα δημιουργία eshop μέσο για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος στην Google και έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατατάσσεται υψηλότερα από άλλους ιστότοπους που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα/υπηρεσίες. Η δημιουργία eshop του SEO είναι απλή: Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ακολουθεί τις οδηγίες του Google webmaster για να τον οδηγήσει σε προσβάσιμο. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο που θα μπορούσε να σχετίζεται περισσότερο με αυτό που προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας. Κοιτάξτε τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιούσαν οι πελάτες για να σας βρουν και χρησιμοποιήστε αυτές τις λέξεις σε σχετικά σημεία σε όλο το url σας. Κάντε τον ιστότοπο υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε άλλοι ιστότοποι να σας ελέγχουν. Θα πρότεινα ότι για άτομα που έχουν επενδύσει σε SEO (και σας συμβουλεύω πάντα να το κάνετε) είναι επίσης συνετό να εκτελέσετε μια καμπάνια Google AdWords μέχρι να αναπτυχθούν τα αποτελέσματα SEO σας.

Μην δοκιμάζετε τις περικοπές και μην κάνετε συντομεύσεις συνεργαζόμενοι με μη επαληθευμένους, μη εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών όταν εξετάζετε τον οργανισμό της επιχείρησής σας. Μέχρι να ολοκληρώσετε τη λήψη περισσότερων συντομεύσεων που οι πρώτες δεν πέτυχαν, μπορεί να έχετε πληρώσει περισσότερα και να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι αν είχατε προσλάβει κάποιον που έχει n καθιερωμένο παρελθόν. Κάντε το σωστά στην περίσταση.

Αν θέλετε να πετύχετε στο διαδίκτυο, κάντε κάτι που σας αρέσει να κάνετε. Θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν κάνει τις εξειδικευμένες επιχειρήσεις τους κάνοντας κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι αντιπροσωπεύει τόσα πολλά μετρητά. Μήπως επειδή αγαπούν τη δουλειά τους; Είτε εντοπίσετε έναν ειδικό σε υπηρεσίες SEO για μικρές επιχειρήσεις που αγαπά τη δουλειά του, είτε αναγνωρίστε αυτήν την αγάπη κάπου μέσα σας.

Αξιολόγηση λέξεων-κλειδιών. Οι λέξεις-κλειδιά είναι σαν τα τούβλα του αντίστοιχου σπιτιού σας. Αφιερώστε λοιπόν αρκετό χρόνο για να ερευνήσετε και να προσδιορίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά και φράσεις θα χρησιμοποιήσουν για να βρείτε την επιχείρηση υπηρεσιών SEO της μικρής σας επιχείρησης. Μια εταιρεία συμβούλων SEO θα ερευνήσει χιλιάδες πιθανές λέξεις-κλειδιά και θα επιλέξει τις πιο κερδοφόρες για τον ιστότοπό του. Αυτό θα βασίζεται στις τρέχουσες τάσεις αναζήτησης, όλοι εμείς.π.χ. τι πληκτρολογούν επί του παρόντος οι πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν τις υπηρεσίες που παρέχετε. Είναι επίσης δυνατό να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία.

Οι εταιρείες SEO τείνουν να γίνονται μάλλον φλυαρίες – πιέζουν τα όρια των αναλογιών στις μηχανές αναζήτησης. Γνωρίζουν ήδη ως εταιρεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, παραμένουν υγιείς και σε φόρμα για να αποκτήσουν έναν ιστότοπο στην κορυφή για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μόλις το κάνουν αυτό, έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Δεν σημαίνει ότι είναι εκεί, συνθέτουν αντίγραφο πωλήσεων ή σκέφτονται ένα πιασάρικο σλόγκαν για την οικοδόμηση επωνυμίας. Συνήθως υπάρχουν για να τροφοδοτήσουν μηχανές – όχι εγκεφάλους. Δυστυχώς, μια εταιρεία SEO απλώς δεν διατηρεί γνώσεις μάρκετινγκ για να δημιουργήσει περιεχόμενο ιστότοπου που δελεάζει τα βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ: συναισθηματική έλξη, ένα συναρπαστικό μήνυμα και μια ακαταμάχητη συμμετοχή.

Ένας κειμενογράφος υπηρεσιών μάρκετινγκ SEO είναι ένα υβρίδιο δημιουργικής εφευρετικότητας και τεχνογνωσίας – ικανοποιώντας τόσο τις μηχανές αναζήτησης όσο και την περιέργεια των προοπτικών κάποιου. Εκτός από τα αποτελέσματα που μετατρέπονται σε υψηλά αποτελέσματα yahoo, και ως μεγαλύτερος όγκος πωλήσεων.

Αλλά το πολύ εννέα συνδέσμους σε κάθε τομέα. Η προσφορά σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μόνο εννέα συνδέσμους τελείως, αλλά μόνο εννέα σε κάθε τομέα. Η χρήση περισσότερων από εννέα, υπάρχει επίσης μια πολύ καλή πιθανότητα το Squidoo να απαγορεύσει τον τυπικό φακό ζουμ σας.

Σύνδεση. Ω σύνδεση, τα άτομα λαμβάνουν πάντα ένα σχετικά με τον αριθμό των συνδέσμων σε όλο τον ιστότοπό σας. Γιατί; Αφού είναι σημαντικό! Κάθε σύνδεσμος είναι ένα είδος ψήφου εμπιστοσύνης για τον ιστότοπό σας, όσο περισσότερα θα μπορούσατε να έχετε (από αξιόπιστους ιστότοπους υψηλής ποιότητας), πολύ καλύτερα. Η δημιουργία του αριθμού ποιοτικών συνδέσμων με τον ιστότοπό σας θα πάρει χρόνο. Εγγραφείτε σε καταλόγους βιομηχανίας, τοπικούς καταλόγους, ξεκινήστε δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήστε τους σελιδοδείκτες κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργήστε καταπληκτικό σχετικό περιεχόμενο με το οποίο τα άτομα θα θέλουν να συνδέσουν, δημιουργήστε άρθρα και δημοσιεύστε τα για να μπορούν να δημοσιεύουν ιστότοπους, να σχολιάζουν σε φόρουμ. υπάρχουν τόσες πολλές δραστηριότητες που θα μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον αριθμό των συνδέσμων με τον ιστότοπό σας. Ακριβή επένδυση – σε καθώς και μερικές φορές χρήματα, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η μικρή εταιρεία S.E.O πιθανότατα θα απασχοληθεί σήμερα από χιλιάδες ιδιοκτήτες διαδικτύου και μικρών επιχειρήσεων. Το Vertisements.E.O μπορεί να γίνει από τον επιχειρηματία, αλλά υπάρχει μια καμπύλη μάθησης που επισυνάπτεται.