Press "Enter" to skip to content

Αγοράζοντας κοσμήματα για τη φίλη σας – Ένας πρακτικός οδηγός

Η σημασία για την ασημένια Judaica βρίσκεται στην ιστορία αυτής της τέχνης. Τα ίδια τα αντικείμενα, αν και δεν είναι απλά αγγεία και μπιχλιμπίδια από πολύτιμο μέταλλο, είναι τα πιο ιερά συστατικά του εβραϊκού νοικοκυριού και επίσης αυτά από τις συναγωγές. Αυτά τα κομμάτια προσφέρουν το κλειδί από τον καιρό τιμώμενες τελετές Χειροποίητα Κολιέ που από την τελετουργική που αφορά τον Ιουδαϊσμό. Στην πραγματικότητα, η ασημένια Judaica είναι τόσο μεγάλης σημασίας που χωρίς αυτά τα κομμάτια, η τελετή δεν θα ήταν τίποτα πέρα ​​από λέξεις και αβάσιμο νόημα. Κάθε κομμάτι έχει ένα σημαντικό νόημα στη διάταξη της τελετής, αυτό είναι ένα κεντρικό μέρος της ίδιας της οικογενειακής σας κατασκευής.

Αυτό το βήμα είναι το πιο κρίσιμο. Θα έχετε για βάναυσα ειλικρινή και απαριθμήστε τα πάντα, ώστε να μην παραπονιέστε για την κατάσταση των κοσμημάτων σας. Αυτό περιλαμβάνει τυχόν ελαττώματα όπως τσιπς, αποχρωματισμούς και παρόμοια. Επιπλέον, για να πουλήσετε τα κοσμήματά σας με τον πραγματικά δυνατό τρόπο, θα πρέπει να αναφέρετε την εκτίμηση ή την κανονική τιμή καταλόγου. Οι αγοραστές θα σας βοηθήσουν να μάθετε τι αξίζει τα κοσμήματά σας πριν αρχίσουν να κάνουν προσφορές. Μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους πελάτες, οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν την πραγματική αξία των κοσμημάτων σας. Εάν φαίνεται υπερβολικό, δεν θα λάβετε προσφορές.

Φορέστε αυθεντικά κοσμήματα που τραβούν την προσοχή αν έχετε ένα εύκολο ντύσιμο. Εναλλακτικά, συνδυάστε τα περίτεχνα κοσμήματα με κάτι τόσο βασικό όπως ένα «μικρό μαύρο φόρεμα».

Πόσο χρονών είναι το άτομο; Φυσικά ζητά την προφανή διαφορά από το άτομο 60 ετών καθώς και από ένα άτομο 6 ετών, ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι στο Ισραήλ υγρό που επηρεάζει μεταξύ των ετών 18 και 21 είναι στρατιώτες στο στρατό, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικοί τύποι δώρων από άλλους νέους, πόσο χρονών είστε.

Το αυξανόμενο κόστος του Jewish Shop για χρυσό είναι μάλλον εμπόδιο για να έχετε αυτό το κομμάτι που θέλετε. Μπορείτε να πάρετε κομμάτια χρυσού φθηνότερα παίρνοντας χρυσό που έχει λιγότερα καράτια. Κομμάτια 18 καρατίων περιλαμβάνουν σχεδόν 75% καθαρό χρυσό. Αυτό το είδος θεωρείται τελικά ο καλύτερος συνδυασμός τιμής και ποιότητας.

Όσον αφορά το σχέδιο σε αυτή την εβραϊκή τέχνη, ο ουρανός είναι το όριο. Χειροποίητα Κολιέ and lettering are only on very. Όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν την τέχνη τους σε νέο επίπεδο, απομακρύνονται από τις πιο παραδοσιακές ορθογώνιες θήκες και δημιουργούν κάτι εντελώς διαφορετικό. Μερικά έχουν σχήματα ελαιόδεντρων, ενώ παρέχουν μια άνετη κυκλική εφαρμογή για την τυλιγμένη περγαμηνή.

Αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Βικτώριας, υπάρχει μια σύντομη χρονική περίοδος που αλλάζει στο στυλ του κοσμήματος, γνωστή παρόλο που το Art Noveau – που χαρακτηρίζεται από κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση και θέματα μυθολογικής προέλευσης – και επίσης η περίοδος του Εδουάρδου που χαρακτηρίζεται από κοσμήματα ευάερης ελαφρότητας και τρομερής κομψότητας που αντανακλούν τη βρετανική η αριστοκρατία και οι πλούσιοι Αμερικανοί βιομήχανοι.

Τα πιάτα με μέλι είναι ένα δημοφιλές δώρο ημέρας. Έρχονται ένα b- large που σχετίζεται με σχέδια και υλικά. Οι σχεδιαστές της Judaica τα τελευταία χρόνια, εμπνεύστηκαν να κάνουν κομψά και σύγχρονα πιάτα με μέλι που επίσης προβλέπουν αποτελείται από τα συνδεδεμένα με τη χρονιά.